Thursday, 9 June 2016

Contest Jubah By Zaza Iman



Assalamu'alaikum..

Dah lama Saba xjoin contest kan? ok boleh follow entry kat bawah untuk sertai contest ni.


CARA SERTAI 




Hadiah Yang Ditawarkan Miri Jubah Merah @ Riya Baju Kurung Hitam


1. Buat SATU entri & Copy Paste banner contest di entri tersebut.

Tajuk Entri adalah bebas.

2. Follow instagram @byzazaiman dan @tengkubutang

3. Follow blog zazaiman dan blog tengkubutang.com

3.Copy dan Paste ayat dibawah pada entri korang


www.zazaiman.com ( link kan ) merupakan sebuah blog personal dan lifestyle seharian seorang blogger. Banyak berkongsi tentang motivasi, tip, dan juga review mengenai produk-produk yang pernah digunakan.


Pemiliknya Zaza Iman juga membuat servis cetakan kad bisnes dengan harga hanya RM55 je untuk 3 kotak ( 300 pcs ). Juga menjual secara online produk pakaian. Untuk sebarang tempahan kad bisnes dan lain boleh berhubung terus melalui instagram @byzazaiman




Berita baik, www.zazaiman.com kini sedang membuat SATU CONTEST iaitu CONTEST JUBAH BY ZAZA IMAN. Dimana hadiah yang ditawarkan adalah :


HADIAH YANG DITAWARKAN 


1 x Miri Jubah @ Riya Baju Kurung By Zaza Iman

1x RM10 Topup by Tengkubutang



Nota **

seorang pemenang yang berjaya boleh memilih sama ada mahu
jubah merah atau baju kurung hitam

Sekiranya baju yang dipilih kehabisan stok, maka baju lain akan digantikan dimana anda juga boleh memilih SATU dari beberapa pilihan yang ditawarkan

Yeahhh..best kan??

Kalau korang nak join boleh klik SINI . ( copy sampai disini )


Kalau menang boleh la buat pakai raya nanti..hihihi. Good luck semua!

4 comments:

  1. terima kasih tau join dan support.. apa pun contest telah tamat n dah ada pemenang.. :)

    salam kenal dari saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome zaza..wlupun xmenang tapi saba dpt kawan baru..:)

      Delete

Follow by Email