Friday, 12 June 2015

Potret dari Arwani Basaran

Assalamu'alaikum dan salam jumaat. Macam biasa, bila ada posting terbaru mesti hari jumaatkan?hehehe. Okay, hari ni special posting. Ape tu? Entah lah yek..hehe. sebenarnya tak ada apa yang penting sangat pun. I just want to share one of my officemate's art. Lukisan... Really? tak tau pun die ni ada bakat dalam melukis. Oleh kerana bosan sebab on 10 jun 2015(tarikh penuh tuu) tu ofis kami black out sampai petang, maka terhasillah lukisan tu yang dibuat pun atas kertas recycle.. That's why la ada something kat kening tu yerk..notice tak?hihihi... And, one more thing. die lukis pakai pen tau. sebab tu lah agak comot comet sikit. xpelah..kan ala-ala karikatur gitu. Walaupun muka Saba ni nampak macam tua dan agak tembam kat situ, tapi it's still comel kan?macam saba la..hehehe (perasan :p) Tahi lalat tu yang mahal tau. (walaupun gembeng..hihi)

Pelukis : Nur Arwani Basaran
Lokasi : Ofis Black Out
Masa : 12 pm
Keadaan : Gelap
Model : Saba comel(ahaks)


Ha, cukup tak detail tu..cukuplah eah...Ape?nak tgk gambar pelukisnya.. jap eh..comel tau. Lagi comel dari Saba. 


Tudung hitam tu Arwani. comelkan? Abaikan si tudung merah tu. Tak rasa nak tayang muka lak..hihihi..Rasenye kalau Wani tengok ni mesti marah..kehkehkeh.. Oklah. Malas nak membebel panjang-panjang. Entry xpanjang pun..hehe..Selamat berehat semua. Jangan tinggal solat jumaat pulak yang lelaki tu.. 

Salam Sayang,
Saba

Follow by Email